张学勇移民公司
微信扫一扫 分享朋友圈

已有 8201 人浏览分享

开启左侧

救救我,怎么办啊?

8201 631
Timur  曼省名人  发表于 2006-11-13 19:31:21 | 显示全部楼层
9 ~~ 10 个月

举报 使用道具

举报 使用道具

Timur  曼省名人  发表于 2006-11-13 19:42:15 | 显示全部楼层
对了~就是假的,但足以应付移民局

举报 使用道具

Timur  曼省名人  发表于 2006-11-13 19:44:17 | 显示全部楼层
anyway, the choice is urs .... either buy one with ur parent\'s money or earn one with ur quality.

举报 使用道具

曼市新人  曼省名人  发表于 2006-11-13 19:58:48 | 显示全部楼层
请问这个都是什么技术啊?

举报 使用道具

oceandeep  曼省名人  发表于 2006-11-13 20:07:44 | 显示全部楼层
很多都容易找工作的,而且收入不非
举例:护士,厨师,护士助理,木工,水管工,电工,编程员...
心安乐处即身安乐处

举报 使用道具

曼市新人  曼省名人  发表于 2006-11-13 20:26:37 | 显示全部楼层
不知道会计怎么样啊?年收入能有多少啊?

举报 使用道具

oceandeep  曼省名人  发表于 2006-11-13 21:49:52 | 显示全部楼层
看级别
红河2年的会计15-20/小时起
找招生部人咨询或去网站看看吧
他们了解的比较全面
心安乐处即身安乐处

举报 使用道具

bugbug  贵宾  发表于 2006-11-13 22:12:55 | 显示全部楼层
我也要好好找工作
前有文叔,后有十三 两者相较,该取其谁 难啊难啊难啊~~~~ buggy的苦恼

举报 使用道具

sowen  曼省名人  发表于 2006-11-13 22:20:18 | 显示全部楼层
haha, be realistic

he/she is just doing some simple U1 courses, and only THREE in one term

even such a lightweight courseload, he/she is still struggling and thinking to quit. I don\'t expect he/she is able to accomplish a 2-3 year diploma then find a good job.

if u love urself, study harder!!! ask yourself, did u study really hard? I mean, REALLY REALLY hard? NO PAID, NO GAIN!

otherwise, like other people say, buy a certificate and go back to China.

举报 使用道具